VIDEO TUTORIALS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Download

1. Välj nedladdningsikonen () i den övre raden. how-to-download-gallery
  2. Fyll i din e-postadress och den 4-siffriga PIN-koden du fått av fotografen. how-to-download-gallery-2
  3. Välj den storlek och den fotouppsättning som du vill ladda ned, och klicka på Starta nedladdning-knappen. how-to-download-gallery-3
  4. Kolla din e-post för att hitta nedladdningslänken. Beroende på hur många foton du ska ladda ned kan nedladdningslänken ta ett tag att generera.

Alla dina foton packas i en ZIP-fil. Du måste packa upp ZIP-filen till din dator för att se fotona.

Windows-dator

1. Högerklicka på ZIP-filen och välj Extrahera alla i menyn.
  2. Välj en plats, som skrivbordet, att packa upp filerna till.

Mac

1. Dubbelklicka bara på ZIP-filen, så packas bilderna upp automatiskt åt dig.
  2. Ha så trevligt med bilderna!

Tredjepartsprogram

Om datorn inte har funktionen inbyggd måste du ladda ned ett ZIP-program från en tredjepart. Om du använder en Windows-dator kan du prova med 7-zip eller WinRAR.

En nedladdnings-PIN är en 4-siffrig kod som du får av fotografen. Den finns vanligtvis med i det e-postmeddelande som bjöd in dig till galleriet.

När du laddar ned foton kommer du att bli uppmanad att ange din 4-siffriga nedladdnings-PIN.

what-is-download-pin

Om du inte kan hitta din nedladdnings-PIN kan du kontakta fotografen.

Sharing

1. Klicka på Dela-knappen i den övre menyraden. how-to-share-gallery
  2. Välj den sociala medieplattform som du vill dela till.
  3. En popup från din valda sociala medieplattform kommer att visas. how-to-share-gallery-2
  1. Leta upp bilden som du vill dela.
  2. Håll pekaren över eller förstora bilden.
  3. Klicka på ikonen . how-to-share-individualhow-to-share-individual-2
  4. Välj den sociala medieplattform som du vill dela till.
  1. Klicka på -ikonen i den övre menyraden. how-do-access-favs
  2. Välj Dela-knappen på översiktssidan för favoriter. how-to-share-favs
  3. Ange dina vänners e-postadresser och ett anpassat meddelande. Om du vill dela med fotografen istället kryssar du i rutan "Skicka till fotograf".
  4. Klicka på Dela-knappen. how-to-share-favs-2
  5. Du kan också kopiera och klistra in favoritlistans URL för att dela den i sociala medier. how-to-share-favs-5